Slzy

Slzy

Anotace: Někdy i slzy bolí.

Kdy hoří slzy?
Brzy.
Žhnoucí uhlíky,
páru z nich tvoří.

Jak hoří slzy?
Zprudka.
Z hořkosti
malá hrudka.

Proč hoří slzy?
Bolestí.
Papír zmáčený,
v rokli nad propastí.

Kde hoří slzy?
Všude.
Kde dusno s prachem
střelným si zbude.
Autor Lenka pomněnka, 01.03.2015
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, jitoush, Pamína, hankac
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí