Nenávist

Nenávist

Anotace: pocity v duši

Smutnění

Nenávist v srdci mám,
jak černou,nekonečnou na
nebesích padlou hvězdu.

Sžírá duši mou,
jak jedovatý had
v Ráji.

Zaklínadla hledám v knize kouzlem,
ďáblův pařat ke mně vztahuje se,
být ve středověku,upalena
byla bych.

Naděj?To slovo je mi dnes cizí,
nenávist a hněv mnou cloumá,
jak topol ve větru mnou smýká.


Mé srdce dnes černé je ,jak uhel.
Autor seveal, 03.03.2015
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Skořicová princezna, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nenávist uhle oslepuje...to chce nabarvit...

04.03.2015 09:39:04 | enigman

to máš pravdu,ale čím,růžovou???

05.03.2015 07:45:33 | seveal

štětcem...

06.03.2015 12:42:58 | enigman

Nemohu než souhlasit

06.03.2015 13:07:36 | Skořicová princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí