Prázdnota v duši

Prázdnota v duši

Anotace: Tak trochu o všem a o ničem, co mi momentálně běží myslí...

Myšlenka na smrt láká
Bojem zjizveného vojáka
Prázdné oči hledí do dáli
A na tváři výraz šílence
Který už nemá co ztratit

Vzpomínka v srdci hoří
Když se poslední obrana boří
Oči nevidí, ruka svírá zbraň
Je čas zaplatit poslední daň
Za ženu, co snad kdysi miloval

Autor Santinan Black, 04.03.2015
Přečteno 658x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova, Azazen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná, tak nějak se do ní dokáži vcítit a pochopit jaké to je..

04.03.2015 08:43:57 | Azazen

Smutné, ale i já se tak nějak vcítila do toho, co jsem napsala..

06.03.2015 01:21:30 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí