Pocitem špinavá

Pocitem špinavá

Anotace: ...naštěstí mě tehdy neposlechl :)

Lásko, nechoď mi už pryč

bez tebe tak nějak chladnu

a v tvém objetí zapomínám...

když

to tak moc moc bolí

nechci hledat svoji pravdu

bojovat pořád dokola

ty samé války

vždyť

pamutuju duši, jak trpěla

co roztrhanou všívala jsem zpátky.

 

Znova zpět do bezvědomí

chci však pouze vůní tvojí

tebou rozpouštět bolest svoji

 

Leč ta troska, co tu stojí - promiň,...

... to budu asi .

 

Tak mě radši zahoď pryč!

Autor Adelheidis, 04.03.2015
Přečteno 533x
Tipy 8
Poslední tipující: Putovatel, bogen, Jort, jitka.svobodova, Danaé, adaj, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí