Prach

Prach

Anotace: šedý, neviditelný a nežádoucí

já, člověk,

ztracená bytost
ve větru času

vířím turbulencí světa
v zakletém kruhu

zvedám se i padám
a když usadím se

jsem setřen

jako nežádoucí

 

obtěžující jiné 
svou přítomností

jako znamení
pomíjivosti

života

Autor VIZ, 05.03.2015
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí