Nepochybuj

Nepochybuj

Anotace: To že jsem pitomá a myslím si, kdo ví jak nerozumím psychologii. :-/

Někdy už si nejsem jistá

je reálný tenhle svět?


Na co smím se ještě zeptat

 

na co ani pomyslet?

 

Co je dobře, co je špatně

jakou cenu info má?

 

Chápu vše, jen ty jsi „moje“

 

teď jsem taky zmatená.

 

Nevědomky zrazuji tě?

Jak dlouho tak přemýšlíš?

 

Vždyť jen pro tebe to dělám

 

copak tohle netušíš?

 

Nepochybuj, prosím tě moc

věř mi, stojím za tebou...

 

Bojím se, že přehnala jsem

 

to s tou svojí hloupou hrou.

 

Autor genca, 11.03.2015
Přečteno 443x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Rozina, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí