Jen to docela bolí

Jen to docela bolí

Anotace: ...

V noci by se mělo spát

říkám vzhůru

kde strop je běloch
jen se tváří jako jiná rasa

Myšlenky v lebce jsou
neúnavné olympioničky
bez zdánlivého cíle

rty v poušti
slova nevypouští

ale něco bych říct chtěl

Kůže je chladná
jako by tělo poloumřelo

nesympatický párek křečí
loudá se stehny

vím

že se dočkám rána

Jen to ...
Autor smudlinek, 12.03.2015
Přečteno 497x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcella, Kapka, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... přízemní mrazík ...

26.03.2015 16:54:03 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí