Modrá

Modrá

Anotace: blue saturday

Modré kvapky stekajú klzavo po okne.
Ona zabalená do deky vo svojom smútku.
Tiché tony hudby rozliate izbou
v jej hlave lietajú myšlienky.
Svetlá aut vpíjajúce sa do mokrej
cesty,kreslia farebné kruhy.
Ružové víno mizne z pohára a ticho
šepká jej.Hladí skrehnutú dušu.
Tma vonku dýcha životom,ľudia sa náhlia
za svojimi magnetmi.
Sobota si oto viac s krikom pýta zábavu
či pohladenie,splynutie stým hlavným.
Teplá prikrývka ju nehreje,chýba ludské teplo,
pohladenie a tak zimou krehne.
Keď nemože druhému rozbalit účet svojho ja
a už si ani nepamatá čo je splynutie dvoch.
Hladí von do tmy a kvapky modré z okna jej
padajú po líci.
Autor magnet-ka, 14.03.2015
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, Psavec, J's .., Nespavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je velmi hezky stylové..má atmosféru a je to magnetické,moc se mi líbí.

15.03.2015 10:20:53 | J's ..

magnetka dakuje.jen zlehka modry opis.

15.03.2015 14:31:44 | magnet-ka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí