Ulice

Ulice

Anotace: V jeden večer

Ve světě lamp jak obraz tváře, co se bojí,
stíny budov jako džungle vzrostlá,
a chodník se zdá nekonečně dlouhý,
komusi se líbí čepel ostrá.
Však nezůstane dlouho v pouzdře,
dívka, strach a despota,
vlnou žalu ostří klouže,
a ona v zem se propadá,
oddaně se k smrti plouže,
poslední dech popadá.
Autor VanessaInBloom, 20.03.2015
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: El Fantasto, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné. Dávám tip.

22.03.2015 12:13:40 | El Fantasto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí