Chrlič

Chrlič

Anotace: Depresivní miniatura

Hřmění v dáli
Kapání deště
Větry vály
V opuštěném městě

Ticho mrtvolné
Jen kapání deště
Na soše chrliče nehybné
Pózující prázdné samotě

Osamělý muž
Pod chrámem samoty sedí
Vytahuje svůj nůž
Se slzou v oku na zápěstí své hledí

Nádech hluboký
Napnuté svaly
Pohyb nožem vrtkavý
K němuž ho jeho démoni dohnali

Srdce tlukot utichá
Tělo bortí se k zemi
Ozývají se jen slzy ticha
Chrliče zmařenému životu zasvěceny
Autor Corvus, 20.03.2015
Přečteno 614x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí