Odraz

Odraz

Anotace: Depresivní báseň beznaděje s prvky mystiky

Pod kamennou tváří chrliče
Skrývám démony své
Pod veselou maskou baviče
Skrývám jizvy krvavé

Jako proudy řeky Styx
Proudí beznaděj tepnami
Místo srdce temné nic
Nedávajíc mně snít nocemi

Připadaje si jak v říši bohyně Hel
Pozoruji svůj odraz prázdný
Prodíraje se plameny pekel
Pozoruji ve vodě odraz svůj žalostný
Autor Corvus, 22.03.2015
Přečteno 334x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí