Ztráta času

Ztráta času

Anotace: neztrácíš čas když hledáš lásku

O hodinu
posunu hodinky


kde je těch
šedesát minut


z nichž každá
znamenala život

 

ty jsi a nejsi
a já ztracen

bloudím nebytím
bez tebe

 

když večer
usnou děti

 

a já musím opustit
všechno co jsem

abych jen
nebyl andělem

ale mužem tvého života

který ví

že ty a já
jsme navěky svoji


 

Autor VIZ, 28.03.2015
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Aida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí