Žiji nebo přežívám?

Žiji nebo přežívám?

Anotace: Báseň o životě. Nebo ne?

Žiju teď a hraji hru,
žiju teď a tvořím dluh,
žiju teď a přežívám.
žiju teď a už se nehýbám.

Je jen hra, celý svět,
a hrajeme ho jenom teď.
Za rok, dva co bude dál?
Vědět to bych si přál.

Budu zda či budu tam?
tvořím dluh si stále sám.
Vůči světu to vím já,
každý to tak jenom má.

Přežití je dneska těžší,
o to může to být hezčí.
Nebo ne? To je svět,
nedá ti hned odpověď...
Autor Michaeles, 30.03.2015
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: Rozina, Nikita44, knihomolka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí