Cesta

Cesta

Anotace: O drogové závislosti kamarádky..

Noční chodník máčí déšť
na odchod se vydává
dobrodružství z tmavých cest
světlu lamp se poddává

nevadí jí samota
a kdekomu se prodává
nechuť k teplu domova
žebrákům ruce podává

V černé kůži oblečena
brázdí známé ulice
kde nezůstala ani noha
natož místní ´´světice´´

svoje věčné nádobí
v kaluži si umývá
ke zradě paní mu uvolí
a v myšlenkách se rozplývá

ze lžičky přepálené
drolí kusy vzpomínek
k radosti své utopené
vymítá špatných myšlenek

zastaví před starým domem
na konci té ulice
a v hlase jí už povědomém
pozná svoje komplice
stojí v otevřených dveřích
a s pozvánkou do míst
kde svoji duši nechá v krádež
kam chodí umírat zlatá mládež.
Autor VanessaInBloom, 01.04.2015
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu kamarádky?

01.04.2015 23:47:54 | CoT

Ano, mojí dobré kamarádky, se kterou jsem vše každodenně prožívala.. bohužel už není mezi námi.

02.04.2015 11:18:56 | VanessaInBloom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí