kazajka

kazajka

Anotace: asi tak

Bílé zdi a svěrací kazajka.
Dostalo mě sem neštěstí ta krvavá krajka.

Dávají mě léky a mají představy puhý, že zachrání mi život.
Ha směju se jak bude dlouhý ?

Minulost nezměním a ta krev je prostě všude.
Mé nebohé dítě kéž věděl bych,, že doma bude.

Bylo svědkem tak muselo zemřít.!
Vedle své ženy já musel ho pohřbít .

Mám vážnou poruchu jsem úplně v koncích .
Nad mrtvými těli, houpal jsem se v bocích
Autor JandyMan, 01.04.2015
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí