Já/my/oni

Já/my/oni

Anotace: Někdy je těžké být milován, někdy je těžké milovat. Často je snadné litovat, ještě snadnější odsuzovat. Nejtěžší je odpouštět. Ale já ti odpouštím...příteli můj.

Jak luční květina ve větru.

Sem …Tam…. Sem…. Tam

Vlaje tu na kraji cesty.

Sem …Tam…. Sem…. Tam

Okolním průchozím do rytmu mává.

Sem …Tam…. Sem…. Tam

Svou skrytou krásu najevo dává.

Cink …Cink…. Cink…..Cink

Je všem na očích, a tak neviditelná.

Cink …Cink…. Cink…..Cink

Obklopena barvami, ona uvadá.

Sem …Tam…. Sem…. Tam

Kdo by ji ocenil, není tu jediná

Cink …Cink…. Cink…..Cink

Jak pustá mýtina nepotěší,
Mne již rosa nad ránem neutěší.
Autor liskasiska, 05.04.2015
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé :)

05.04.2015 21:55:48 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí