Podnos

Podnos

Anotace: Bláznoviny všude kolem...

Padá hlava,
života smrt,
stříbrný lesk
ze zlata
a dýka, ocel,
lesklý, ostrý,
bystrý posel
zpráv či smrti
utíká jen,
život vzal
a přivedl
smrt, ukázal
konec, začal,
světlo ve tmě,
stín v temnotě,
vánku světlo,
na podnose.
Autor BleakCry, 16.04.2015
Přečteno 341x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí