smrt je cesta

smrt je cesta

Anotace: ale ne do ráje

 

 

        teď žiletkou pořežu si ruce

        brzy budu běhat

        na krvavý louce

 

        teď žiletkou pořežu si nohy

        pojď budeme si hrát

        na všemocný bohy

 

        teď žiletkou pořežu i tebe

        pojď lásko

        půjdeme do nebe

 

 

 

Autor Julien, 18.04.2015
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí