Teplo z duše

Teplo z duše

Anotace: touha žít dlouhý život

Pomalu se stmívá

slunce umírá

a teplo se z duše

 začíná vytrácet

 

Srdce se hroutí

moc času nezbývá

jen poslední nádech

zapamatovat

a odejít na věčnost

sama

 

Proti své vůli

jen chvíli prosím

opustit svět

s nevnímat žití

 

nasytím temnotu

vlastním strachem

z věčnosti 

Autor pastelka53, 19.04.2015
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Nikita44, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..neuvěřitelně hluboký,silný..na mladou dívku, ženu...ale přesto působivý

19.04.2015 20:58:00 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí