umlč mě..

umlč mě..

Anotace: ...https://www.youtube.com/watch?v=aP_-P_BS6KY

protože kecy nemaj cenu
a ty seš ledovej a roztaješ až na jaře
honey
sladkej jak med
když něco chceš
už se ani neobtěžuješ

kecy nemaj cenu
říkám ti
to tisíckrát 
a ty to pořád neposloucháš
moje

uměla jsem to se slovy
s tím, co máš v kalhotách
už neumím
jen o tom mluvím

kdo hodně mluví..

jsem tlučhuba
tlučkuba
pondělí ráno stejně o samotě

kecy nemaj cenu!
povídám!

až budeš starej
byla bych toho schopná
a ty to víš
ale ignoruješ

výsledky verandového testu
zase skončíme v tescu
a já se tě budu ptát
jestli by sis mě v těch bílejch šatech vzal

až budeš starej
chtěla bych tu sedět

no podívej se na ty kecy..

Autor Loveless, 20.04.2015
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: zdenka, Jort, MARKO, Petbab, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda. ST :O)

20.04.2015 14:31:59 | Tichá meluzína

děkuju:)

28.04.2015 10:57:06 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí