Smutek

Smutek

Anotace: ...

Sbírka: Výstava stínů

Ve tváři jde vidět smutek,

jak ti život mezi prsty utek.

Co jsi neudělal, udělat jsi měl,

co jsi udělal, na to jsi zapomněl.

 

Slza ve vrásce smíchu,

jede dráhu dávno zapomenutého hříchu.

Od oka až k bradě,

dokud nedojde k pravdě.

Autor Stín, 20.04.2015
Přečteno 448x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Snizek, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí