Tulák z Rohovládové Bělé

Tulák z Rohovládové Bělé

Anotace: .....

Příběhy slavných
už Světem netáhnou
kdo si dovolí
mít o dírku u řiti víc?

Falešná skromnost
od temeni k patě jen fábor
brouzdáš se městem
a pláčeš z plných plic.

Za všechny dary Světa
už bys noc s Madonou neměnil
Jsi tulák a s Královstvím je veta
a po té pouti
je jedno, v které knajpě ses usadil...
Stejně tě dohoní!
Autor v.hercik, 23.04.2015
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí