Čekání na smrt

Čekání na smrt

Anotace: Vždyť život je jen čekáním na smrt, ať není jak na Godota - bolestné a nekonečné, však když jej potřebuje, tak nepřichází...

V krůpějích krve, v hodinách smutku,

tečou mi po tvářích dva slané potoky,

odmítám uvěřit bolestnému skutku,

že už se nevrátíš... Nedáš to do kupy..

 

Nevrátíš mi moji lásku, kterou jsi opětoval,

nebo jsi to alespoň urputně tvrdil,

křivky mého těla s láskou opěvoval,

ale naše city záhy zradil...

 

Tvrdil jsi, že máš srdce prázdné,

já věřila duši prostopášné,

že se změnila..

 

Když nazývals mě svojí ženou,

a svou dokonalou Múzou,

a já Ti všechno věřila...

Autor Leedram, 25.04.2015
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí