Z života žal

Z života žal

Anotace: V tuto chvíli si připadám jak schizofrenik.. ...Ačkoliv to není pravda, jelikož má duše je roztříštěna na miliony kousků, díky člověku, co tohle nebude nikdy číst...

Z života žal a z bolesti důvod,

já bych si Tě lásko vzal,

však smuteční jde průvod,

když jsem se Tě vzdal..

 

Vzdal jsi se společného života,

zradil jsi všechno, o co ses snažil,

z lásky zbyla pouhá nicota,

když do srce's nůž vrazil.

 

Zničil jsi vše, co se dalo,

vzal sis to, cos mi dal,

srdce však zůstalo...

 

A asi zůstane i dál,

bohužel miluji Tě,

ač jsi se mě vzdal...

Autor Leedram, 26.04.2015
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Křemen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí