Angel

Angel

Anotace: Je to jen malý pokus...mno uvidíte sami..

Já viděla padnout anděla,
koupal se v krvi a špíně.
Jeho bílá křídla zčernala,
posel naděje zmizel.
Očima zrůdnýma nicotou,
upřeně na mě hleděl.
Temnota naplněna prázdnotou,
kdo je viděl zhyne.
Černými křídli zamával
a kolem se bouře zvedla.
Beznaděj a bolest rozdával-
však také má duše se k němu vznesla.
krutý anděl bez srdce,
jenž padl do stínu.
Teď krade lidem duše
a necítí vinu.
Autor Switsi, 03.02.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí