Odsouzená k samotě

Odsouzená k samotě

Anotace: Depka byla a sní přišlo i toto dílo.. napište komentář jak se vám líbí a ohodnoťte ji..

Podívej se do mých očí, co vidíš ?
Prázdné jsou a smutné, proč ?
Podívej se na nebe..
Vidíš tu osamělou hvězdu ?
Vzhlédl ke hvězdách, ale nechápal..
Takhle se cítím, víš ?
A vidíš jak je obklopena těmi dalšími ?
Zavrtěl hlavoou..
Ublížila jednomu člověku a všichni ostatní ji odsoudili..
Takto se cítím.. Neptej se mne proč.
Pokusila se o úsměv a odešla.
Další noc osamělá hvězda spadla.
A co se asi stalo té dívce.. ?
Aspoň v duchu si řekl proč..
Autor Mary.Cocaine, 03.02.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkujuuu:)

08.02.2007 08:56:00 | Mary.Cocaine

Hezke...

06.02.2007 01:28:00 | Baladona

noo, máš pravdu.. bylo to tak trošku i prožité.. ale okolí mě tolik neodsoudilo..

04.02.2007 09:39:00 | Mary.Cocaine

Hm. Řekl bych, že je to prožité nebo prožívající.

03.02.2007 19:54:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí