Jáma lvová

Jáma lvová

Anotace: na Merkuru, 30. 4. 2015

Má o kráter navíc
koho to zajímá
nelze mít rub za líc
kolik cest do Říma

nevede, to zírám
Merkur hloupý není
lhostejný je k dírám
na svým těle, změny

komentovat nechce
nedivím se ani
zdá se, jen tak lehce
mír svůj neubrání

zatím zpět nevrací
úder, mstu neřeší
nic nemám na práci
zve mě na trh bleší

satelitů z nebe
na planety spadlých
mit taky u sebe
kousek z harampádí

nosit jej pro štěstí
po kapsách, na míru
nic mi tam nechřestí
z děr od suvenýrů

plyne poučení
- díry dělaj všude
uzel k rozuzlení
bezpráví, k ostudě

skýtá kráter nový
vedle Janáčkova
jmenuje se - kdo ví
jak.. ta jáma lvová
Autor Petbab, 05.05.2015
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky mě bavilo sestavit si Merkur s jámama...

05.05.2015 17:43:33 | enigman

taky, sondu Messenger ze stavebnice Merkur

05.05.2015 20:35:59 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí