Samota

Samota

Anotace: Chvíle když je člověk sám sou tak na palici..

Každý večer když usínám,
koukám z okna na hvězdy
a tikot hodin poslouchám.

Je mi strašně smutno,
i když pár přátel mám,
a tak závidím i těm
utíkajícím hodinám...

Ptám se hvězd a svítícího měsíce,
jak dlouho tu samotu ještě trpět mám
a odpovědí mi je jen tikot v hodinách.

Už je jaro a venku všechno kvete,
po ulicích chodí šťastné páry
a já jsem odsouzená sama doma sedět.

A zase...Je večersama doma usínám,
koukám z okna na hvězdy a samotou se užírám...
Autor Doubleeny, 03.02.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí