Samota a Ticho tu voní

Samota a Ticho tu voní

Anotace: ...

Myšlenky se mi hlavou honí
a hledím do prázdnoty
ticho a samota tu voní
že je svět krásný,zdálo se mi

Měsíc venku nesvítí
a noc nepočká na mě
nemůžu o půlnoci trhat kvítí
můžu jen hledět
a pozorovat vlny na zácloně

A jsem sama
a nezávislá se cítím
jsem jako z ciziny dáma
a na tuhle básničku
mobilem si svítím

Na tuhle básničku
potřebuju srdce
možná i vína skleničku
a tužku v ruce

Na co to píšu?
jen tak ze samoty
pro svazek klíčů
a staré kalhoty
Autor mattoni.uz.neni, 03.02.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí