Osud námořníků

Osud námořníků

Anotace: Když stále není nejlíp, spíš ještě hůř.

Život se podobá plabě lodí,
někdy dobrý vítr, jindy bouře,
a námořníkům zbývá jen,
modlitba, doufat pouze.

Že loď vydrží, že vyváznou životem,
aby pluli dál za sluncem,
objevovat ráj i světa kraj.

Přijde jednou den a bouře,
kdy znavená loď,
jak tělo bez víry, bez duše,
nemůže dál.

A tam u pobřeží skal,
má loď brzo ztroskotá,
v této bouři.
Autor sttmr, 08.05.2015
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: zlutasekk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí