Sbohem pro Rozárku

Sbohem pro Rozárku

Anotace: Zemřela nám, šéfka naše malinkatá... Nikdy nezapomeneme. Milujeme Tě.

Slza za slzou – nic na smutku nemění...

 

Kdepak jsi, královno minulých našich dní?


Proč mělas tak málo času?
Kde teď hledat pyšnou krásu...

 

Kdo naučí Tvoje děti skokem dveře otevřít?


Rózi, my Tě milovali, mělas ještě dlouho žít...

 

Malá, drobná, ze všech ale ta největší osobnost...

 

Tak najednou odešla jsi někam za Duhový most...

 

I kdyby snad na Tvých fotkách usadil se jednou prach,

navždy zůstaneš nám živá v teď tak smutných vzpomínkách...

 

Sbohem, Rozárko... Moc nám chybíš.

Autor genca, 10.05.2015
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Airen, Amelie M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí