Sama

Sama

Anotace: ...

Sbírka: Výstava stínů

Slečna, spíše žena.

Sedí na houpačce.

Od úst jí teče pěna,

v záchvatu pláče.

 

Zahalena v černých šatech.

Ve znamení smutku.

Myšlenky ve veselých datech,

duši v zármutku.

 

Žádná síla na houpání.

Na zádech žádný dotek.

Jen chvíle na zoufání,

pro polibek, jen pár fotek.

 

Odešel a už se nevrátí.

Zabolí každá vzpomínka,

už nebudu v jeho objetí,

pak už jen malá zmínka.

Autor Stín, 11.05.2015
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí