Anděl..

Anděl..

Anotace: Vím jak to bolí... Pro něj do nebe....

Dnes kráčel jsem loukou

strání i lesem


A táhl své břemeno

co všichni si nesem


Tím tvým je břemeno

co v srdci z noci tě tíží


Ta mrcha smrt zase šmejdila

ale on na tebe shlíží


Dala jsi mu mnoho

a vzala jsi trápení


Bylas pro něj andělem

co teď polibkem ho odmění


Teď už bude užívat 

všech svých tajně skrytých snů


A k tomu bude popíjet 

víno ze slz andělů... 



Jsi stále s ním.....

Autor ztracený 22, 21.05.2015
Přečteno 385x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, A42, Frr, jitoush, Jort, Nikita44
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víno ze slz andělů...ST

22.05.2015 00:09:03 | Nikita44

Má blahodárný účinek.. S jedním anďělem jse ho už pil... Děkuji...

23.05.2015 08:51:56 | ztracený 22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí