Nicotný

Nicotný

Anotace: ...

 

 

Zas odvahu nabral,

tvář svoji sklonil,

nad papír rozestřel

myšlenek moře.

Zas tady seděl,

pohaslé oči,

nad papír rozprostřel

své strachy, hoře.

Zas mlčky tápal

v koutech své duše,

v myšlenkách,

v srdci,

v temnotě.

Zas slova nabral

z hliníku hrnkem

jak vodu na poušti

jak teplo ve slotě.

 

Zase psal o ničem

a přitom o všem:

zrcadlem byly mu

slz slaných kapičky.

 

Nad stolem hrbil se,

metr devadesát,

a přitom cítil se

nicotně maličký.

 

 

 

Autor ElaJah, 22.05.2015
Přečteno 335x
Tipy 9
Poslední tipující: mauvais-ange, Eriadar, Laven De Brig, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí