Je tam

Je tam

Anotace: Najdeš jej v bělosti, třpytícího se sněhu, v toužebném dotyku objevíš něhu. Je...

Najdeš jej v bělosti,
třpytícího se sněhu,
v toužebném dotyku
objevíš něhu.

Je v tvých trpících očích,
v jejich každodenním odlesku,
v ozvěnách samoty,
ve smutku bez stesku.

V tobě, možná i v druhých,
spatříš naposled a poprvé,
kam uchýlit se máš,
pak dojde ti teprve.

Bude v tvém hlase,
v tom pocitu na hrudi,
v bezradném zvolání,
které ho nevzbudí...
Autor Niké, 27.05.2015
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, James Libustka, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekna zalezitost, jemna...

24.09.2015 09:51:18 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí