Srdcebol

Srdcebol

Anotace: Srdce rozervané na dvě půle, kterou z nich jen zachránit... Vzdát se své svobodné...

Srdce rozervané na dvě půle,
kterou z nich jen zachránit...
Vzdát se své svobodné vůle,
to raději do zdi hlavou narazit.

Vzpomínky jak pouštní písek rozprášit,
pro volné hrdlo k nádechu,
pro lehké tělo ke vzletu.

Však jak sladký nádech bude,
jak daleko doletím,
bez železné, milé koule u nohy.

Divný pocit na hrudi mě tíží.

V hlavně jak v pekle mi burácí,
myšlenky, ta pírka ptačí,
z dáli na mě volají...
...chtějí unést mě do země slastí
bez zbytečné prodlevy.

Avšak srdci,
ke konci už došly síly,
nazpět se tak vydat musí.
Autor Keroll, 28.05.2015
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dneska mi tato báseň přináleží,k mému nitru promlouvá.

05.06.2015 18:12:17 | seveal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí