Kap kap.... kap kap... kap kap.... kap kap...

Kap kap.... kap kap... kap kap.... kap kap...

Anotace: Kam ty slzy spadnou? Ptám se já...

Slza za slzou padá,
ztrácíš vědomí.

Slza za slzou padá,
zpytuješ svědomí.

Kap kap dopadají do moře,
kap kap již není místa nahoře...

Slza za slzou padá,
proč? Doposud nevíš.

Slza za slzou padá,
Od žádné se nic nedozvíš...

Kap kap kanou po tvé tváři,
kap kap ti co neodpoví, nazývej lháři...

Slza za slzou padá,
nevíš jak dál.

Slza za slzou padá,
očima se ti vysmál.

Kap kap vysmíval se očima,
kap kap sbohem, byls odporný ničema!

Slza za slzou padá,
jdu a už se nevrátím.

Slza za slzou padá,
život naruby si převrátím.

Kap kap líc se začal párat,
kap kap tvý řeči působí jen závrať!

Pak pak co přestals kecat
do života, co mi kdosi dal,
pak pak co přestals kecat...
Snad nemyslíš, že zbyl jen žal.
Autor Christien, 03.02.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí