Sním, jsi

Sním, jsi

Anotace: ..asi nejtěžší na tom psaní je to potom nazvat a tenhle název se mi teda vůbec nelíbí. (2015)

Po nocích nesčítám ovce,
usínám s pocity vdovce, leč
probuzení z toho není, sním
o příběhu s dobrým koncem.
A probuzení z toho snění
o příběhu s dobrým koncem
není.

"Vrátím se ti, neboj se,
nepodléhej nicotě!
Vrátím se ti určitě!
Třeba už v příštím životě."

Ačkoliv žiješ – díky Bohu!,
tebe víc ztratit už nemohu.
S pocity vdovce usínám,
namísto tebe umírám.

Vrátím se ti, neboj se,
nepodléhej nicotě!
Vrátím se ti určitě!
Snad už v příštím životě!
Autor el sereno, 03.06.2015
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Kyška
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí