Láska

Láska

Anotace: Má krátká báseň, kterou jsem napsal o svých pocitech...

Láska
 

Když přišel onen den
a já ztratil její lásku,
doufal jsem, že je to sen
a že zas budu mít tu svou krásku.
 

Avšak ona stále nešla
a hodiny utíkaly dál...
láska v ní už asi pošla
a já už necítím se jako král.


A když v noci snažím se snít,
děsivé věci začnou se dít...
Myšlenky mé se rázem změní
a na spánek už pomyšlení není.


Nevím, co bez ní počít si mám,
raději se snad... na drogy dám?
Ne... to by chytré nebylo,
akorát by mě to asi zabilo.


Já však jist jednou věcí si jsem
chci, aby jsi přišla zas sem...
Já totiž bez tebe nemohu dál jít,
jen s tebou... chci žít.


- J. Kříž, 3. 6. 2015

Autor Hruszka, 05.06.2015
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí