Řekni mi, že jsi

Řekni mi, že jsi

Anotace: .

Květiny rozbité 

o okraj stolů

jak jsi je házel výš a výš

 

Bože, tobě to říkám,

četla jsem v knize,

že když se modlíš

jsi při mě blíž

 

už jsi někdy

zapomněl dýchat

a zmkl uprostřed

vlastních slov?

 

Oloupu poupata 

vložím je do hrobů

denně je zaliju

vlastními slzami

 

jenom mě, prosím tě,

nenechej spát

u zdí kde

chodily v podzemí

stvůry a strašidla

prosím tě, bože, řekni mi,

že jsi

Autor Aaliyan, 05.06.2015
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: Robin Marnolli, Frr, jitoush, MARKO, Petbab, AndreaM, maliska, hanele m., Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naléhavá se šťavnatě výraznou úpěnlivostí..obdivuju Tě ST :-D

07.06.2015 18:39:00 | Frr

"..Bůh stále ještě tak nějak doufá
že je"

05.06.2015 20:02:46 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí