vzpomínka

vzpomínka

Anotace: někdy jen obraz a vzdálená myšlenka vyvolají pocity, které jsou tak živé...

Měl jsem pocit, že jsem Tě dnes viděl,

slyšel jsem to

někde uvnitř, jako by se zastavil čas 

a vzpomínky zahrály nejkrásnější sonet.

Vzpomínky,

nevezmeš a nikdo mi je neukrade

jsou tam.

Navždy tam jsou, navždy tam jsou a budou.

Věř čemu chceš, věř kouzlu a dobru,

věř slovům rajského hada

ale já vím....

Nikdy jsem nepřestal snít sny.

 
Autor jurij, 11.06.2015
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí