Dožívání

Dožívání

Anotace: až odejdeš .. bude důvod zemřít

Potoky ...

slaný vody

který tečou

z modrejch očí

 

Myšlenky...

plný temnoty

čekající

 na poslední vydechnutí

 

Ruce...

lapající

po troše

... naděje

která nepřichází

 

Nohy...

již mě neunesou

vždy klesnou

na kolena

 

Hlava... 

tak těžká

snaží se držet

 vzpříma

 

Srdce...

stále tluče

jen pro tebe

pro důvod žití

 

Díky...

za tebe

tvoji lásku

oči co dávají mi 

...sílu

a ruce 

co mne nesou

když síla

schází

 

Díky...

za tvoje

nežný doteky

i když

krása

se mi vytrácí

 

Zbývá jen schránka

co dožívá ... 

Autor pastelka53, 17.06.2015
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: Nút, Frr, Jort, ztracený 22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí