Tiene

Tiene

Anotace: splynut v tien,zacelit dieru.Ked ma stekli dlan.

Zachránme sa,prosim uz necakajme.
Ja teba a ty mna.Ja tebe a ty mne.
Dlan k dlani bez slov.Dve siluety splynu v tien.
V kridlach drakov a valkyr.
Z pliec opadne strach a bolest kazdodenna.
Neboj sa som tu,stale ta ista.Verím.. snívam,
padam kazdy den,a vstavam lebo plaminek hori uz dlho
v kapse mi.Páli.
Zakazal sisi ma,zakazal si mi ta.Zodna na den,pust vsade.
Uz vies ze sa to neda?
Moja dlan smerom k tebe.

https://youtu.be/lAwYodrBr2Q
Autor magnet-ka, 18.06.2015
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí