Řeka slz

Řeka slz

Anotace: ...

Slyšeli jste to? To mi puklo srdce,

jeho kusy tečou po řece slz.

Do prázdného hrudníku, něco mi strčte,

ať přes mne nejde vidět skrz.

 

Pluje malý mužíček po té slané vodě,

na to, ptát se proč, je už pozdě.

Pluje rychle odtud pryč,

do prázdnoty černé tmy.

Autor Stín, 22.06.2015
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: danaska, J.Karasová, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, moc hezky vypsaný smutek. Snad už je dneska lépe a veseleji.

22.05.2019 19:50:21 | danaska

Hezky vypsaný smutek...

22.05.2019 18:15:39 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí