černý sonet

černý sonet

Anotace: Sonet

Černý sonet

Ty nečinná pohromo, ve stínech se vkrádáš
k nářku smrti dokončila hrůzy v citech, stále sama hyneš,
černotou zešílela si, vždyť´ v nocích se hádáš,
v zoufalství nabízím dítek, stejně s ním jednou shniješ.

Dokončil tě někdo zezadu, abys ukájela svou povahu,
vždy nebyla jediná noc prodlená, aby toky slzy nebyly,
dokut´ pohrdala vším věčným, utichla se v omluvu,
v jekotu konečných závratí přestala řvát s nimi.

Zkamenělé srdce nestvůr, výčitkami začne praskat,
kolejnice nachystané rodinami,
plné povozy žel, pomstami vozí do komnat,
jejich duše navždy zatraceny.

V černé mé kráse, v naivní lásce zželelo se mi.
zrada barevné duhy je mé spasení, od ní jsem osvobozený.
Autor Varg, 30.06.2015
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí