Chuť svobody

Chuť svobody

Anotace: x

Inkoustově zelené nebe
rozprostřené nad svobodou
Valí se a tepe
ne vlastní vinou.

Tíha osudu na kolenou
mír láska pohoda
Nebe je zelený
snad zapomenou.

Ozáří svatozář

Prázdná duše
Ikoně moudrosti
do tváře fluše.

Na shledanou.
Autor LadyElis, 13.07.2015
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí