Měsíční paní

Měsíční paní

Anotace: ...

Osamělá opředená touhou
do rtů se kouše
ve vlasech drobné střepy oken
spíš než v rouše
vidět ji nahou

Róba u jejích bledých nohou
roztéká do jinovatky
prosebné slzy v hrsti démant
dar od své matky
zabroušený do podkov

Provdána jen z donucení
prsteny sobě předány
na plese Saturn a jeho paní
zítra asi bude pršet
Autor whitie, 20.07.2015
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: jitoush
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí