Loučení

Loučení

Anotace: ...

Tenkrát když nám sněžilo

a plál nám přitom oheň


Ty zpívala jsi píseň u kytary

tak si přece vzpomeň


Vločky se jen rozplývaly 

na Tvé horké tváři


Teď už zbyla jen

vlhká slza na polštáři


Snad je to jen kouřem

či snad kouskem popela

 

Chtěl jsem ti ji osušit

ale to už Ty jsi nechtěla

 

Vzdala už jsi vše

a spálila mosty


Jen Tobě to připadalo

tak jednoduše prostý


Vždyť víš jenom málo

vlastně nevíš nic


Co by Tě to tenkrát stálo

jenom chvíli naslouchat nechtěl jsem víc


Pak poznala bys možná

moje nitro i mé srdce


Tvé loučení jak tomu říkáš

chutná po slzách a velmi trpce...

 

Autor ztracený 22, 23.07.2015
Přečteno 397x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Adie.80, MARKO, Nikita44, Rozina, Jort, jitoush, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, i když smutná zároveň. Někdy je škoda, když příběhy takto skončí.Ale takový už Život bývá.

08.06.2020 22:01:14 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí