Na křídlech andělů

Na křídlech andělů

Anotace: ...jen tak...

Na křídlech andělů
rozžhavených doběla
Uprostřed plamenů
s ústy plnými popela

Ty tiše se ptáš...

S každým nádechem,
co zevnitř tak pálí,
daleko za břehem,
už všechno Ti vzali

Brzy se vzdáš...

Už nezkoušíš vzdorovat,
už přestala ses ptát,
tak proč se strachovat,
už čeká Tě jen pád...
Autor Adie.80, 02.08.2015
Přečteno 475x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, Frr, Nikita44, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí