Nemám

Nemám

Anotace: zájem

Nemám zájem o to, jak co funguje
ale kdo je za tím, bavič nebo mim
pokání je nevědecké, zkusuje
totálního propadáku Kainův dým

proklatě nekriticky jsem založen
v slunci mám několik stínů, kdoví proč
jako nikdo jdu kořenům na kořen
týmu ďáblů nevelí andělský kouč

nejbizarnějším hřištěm je příroda
nad ní byznys pyramidálních lžiher
ne mnou velevyvolených - čí škoda?
tenhle souboj prašť jak uhoď není fér

bude už jen dlouhá noc, den zarůstá
sloupovími mrakodrapů, rozezlen
seznamkou těl, dej si pozor na ústa
říká moudrost, soudci svítá soudný den
Autor Petbab, 10.08.2015
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, zdenka, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máš tam pro mě zajímavý momenty.....Ji.

10.08.2015 19:32:02 | jitoush

dík, je horko, umíš osvěžit :)

10.08.2015 22:00:19 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí